Fama Cosmetics

Új termékek

Jelenleg nincs új termék.

Hírlevél

UV-VIS spektroszkópia a kozmetikában

 

Az UV-VIS spketrofotometriás vizsgálatokat a kozmetika- és háztartásvegyipar egyaránt hasznosíthatja, ha beépíti és rutinszerűvé teszi a gyártási folyamatok ellenörzésére.

Mire használható a vizsgálat?

- Növényi és ásvány olajok ellenörzése. Nemzetközi standardok szerint lehet meghatározni a növényi olajok típusát, korát és minőségét így megkülönböztetve az extra szűz oliva olajat a gyengébb és olcsóbb minőségű változataitól. Különösen a drága olajok esetében lehet rövid és hosszútávon kifizetődő az ilyen ellenörzések rutinszerűvé tétele pl. argán olaj, jojoba olaj, makadámia olaj, Q10 olajban, homoktövis olaj stb.

- Hatóanyagok kimutatása pl. Q10 termékben vagy olajban.

- Szinező alapanyagok koncetrációjának meghatározása, így az ár mellett egy másik fontos paraméter lesz a megrendelő kezében. Továbbá a minőséget hosszútávon is ellenörizni kell.

- Nehézfémek meghatározása különösen az agyag, kaolin, mica és pigment alapanyagoknál.

A rutin ellenörző mérések nem akkreditáltak és nem is szükséges hogy az legyen, így olcsón beépíthetőek a gyártási ellenörzési folyamatokba hamar megtérülve a költségük.

A spektroszkópiás mérések kiegészíthetőek egyéb egyszerűbb rutin méréssel:

- pH

- vezetőképesség

- mikrobiológia

- forgatóképesség

Ha sikerült felketeni az érdeklődését további információért kérem vegye fel velem a kapcsolatot: info [at] famacosmetics.hu

 


FőoldalFőoldal

Kosár  

(üres)

20000 Ft felett ingyen házhozszállítás